Consiliul Judetean Dolj
noutati regulamente conducere home
  PrezentareLocalizareCe este High-Tech Industry Park Craiova S.A.?ObiectiveSectoare de activitate vizateChestionarImpact economicContact  

CE ESTE HIGH-TECH INDUSTRY PARK CRAIOVA S.A.?


Firma High-Tech Industry Park Craiova S.A. este persoana juridica romana de drept privat, functionand ca societate comerciala pe actiuni cu un capital social subscris de 3.300.000 lei, detinut de 2 actionari:
  • Judetul Dolj prin Consiliul Judetean Dolj - 99,9394%
  • Parc Industrial Craiova S.A. - 0,0606% ,
Societatea are sediul social in Municipiul Craiova, str. Calea Bucuresti, nr.325C , Judetul Dolj, este inregistrata in Registrul Comertului din Romania sub nr. J16/600/2014 si are Codul Unic de Inregistrare - CUI 33012575 .

Firma High-Tech Industry Park Craiova S.A. are scopul de a atrage investitori in infrastructa de afaceri „HIGH-TECH INDUSTRY PARK CRAIOVA” pentru care o administreaza in conditiile de parc industrial si de a le presta acestora toate serviciile suport pentru asigurarea cu utilitati la limita parcelelor folosite.

Impreuna cu rezidenti parcului industrial societatea administrator va dezvolta continuu activitati nepoluante de inalta tehnologie care sa atraga si foloseasca forta de munca inalt si mediu calificata din regiune.

home top print contact

Copyright 2014 S.C. High-Tech Industry Park Craiova S.A.